måndag 22 februari 2010

FUSK

Det förekommer fusk i årets tävling. Henke har anmält en gädda fångad från isen, det räknas väll inte?!

5 kommentarer:

  1. Käre broder...
    Jag minns mycket väl när vi i julas pratade om att förändra reglerna och köra tävlingen under kalender året bara fisken var fångad på spö.
    Det är inte fusk det är nytänkande...

    SvaraRadera
  2. Kalenderår är korekt men inget isfiske. Tro inte att jag är orolig, har börjat seöver mina jerkbaits till vårfisket. Först säljer jag några via nätet sen köper jag några nya heta färger.

    SvaraRadera
  3. Grattis Henke till den fina fisken,såna stora har jag bara sett på bild....ÄN SÅ LÄNGE!! Måste dock hålla med din lillebror,tråkigt att du ska försöka fuska i ALLT du tar dig för....Se nu till att serva båtarna så att dom är tiptop i god tid innan gäddorna leker. I år ska jerk-utrustningen tala segerspråk tidigt med en mustig vår-madam....

    SvaraRadera
  4. Håller med Henke om att reglerna nog behöver ses över med några nytänkande alternativ. Tycker att förutom isfiske även fiskar tagna i bräkt vatten borde vara giltliga i tävlingen.

    //Stenka

    SvaraRadera
  5. Nu får ni ge er.... kallar ni det fiske att slänga ner en död mört i ett hål en sen säga vilka duktiga fiskare ni är??? Nej endast fiske med vobbler eller levande ang på isfria sjöar tycker jag skall räknas....

    SvaraRadera