söndag 31 december 2017

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT FISKEÅR

Jag lyfter på hatten för Allan som drog hem årets tyngsta fisk.
Men jag försökte in i det sista med en dag på Anten på annandagen. Men ack var det blåste, regnade och gjorde det surt för mig. Hade tänkt Finskaviken men kom inte längre än loviken. Väl där såg jag på lodet att det kryllade av fisk så jag tänkte att utanför stimmet måste det ju stå någon i den större storleken.
Och det gjorde det säkert men dom var inte sugna på vad jag hade att erbjuda bland mina drag.
Jag försökte allt från 4cm jiggar till lite större jerkar och allt där i mellan men dom var tjuriga som få så jag fick åka hem med årets andra bompass noterat.
Nu ser jag fram emot nästa år då ett nytt haspelset är inköpt och att några fler verkligen tar sig tid att skriva och inte lämnar det som utkast så vi får en mer levande blogg.
Har en tanke om att jag tjoar till här på bloggen några dagar innan jag ska ut på någon sjö i närheten så vi kan få dela dom här fantastiska stunderna, inte bara med text, utan i verkliga livet också och hoppas att det är fler som gillar den tanken och tar efter så det blir ett gött gäng, vist det är en tävling som ligger o lurar i botten men sjöarna och ställena är så många att det räcker och blir över för oss alla för ju mer vi delar med oss desto bättre fiskare blir vi allihop.
Som sagt bara en tanke men väl värt ett försök.
Ha en underbar afton och på återhörande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar