söndag 23 mars 2014

Ågädda

Blev några kast i ån idag. Landade ganska snabbt en liten gädda på ett stort gummibete. Några kast senare sitter draget i ett träd på andra sidan ån! På med ett nytt gummibete och snart en ny fisk på kroken. Nytt årsbästa på 3,2kg.
Skit fiske!

måndag 17 mars 2014

Idag var det dags att damma av utrusningen!

Förväntansfull och laddad åkte jag mot Anten!
Tompa var guide idag, men trots det så blev det inget landat!



söndag 9 mars 2014

Idag var suget för stort.
Drog till ån för att dra några kast. Tillslut blev det en liten rackare på 1,25kg, alltid något.

lördag 1 mars 2014

BÅTFISKE

Äntligen var det dags för fiske igen. Jag och Allan drog till Anten för att prova fiskelyckan. Tanken var flötestrolling men jag hade bara lyckats få två mörtar i burarna under veckan. Efter knappa timman försvinner ett flöte när vi kommer in över grundare vatten. Fisken landas men tyvärr var det en snipa på 0,9kg som fattat tycke för min stora mört. Årets första fisk är landad och nu är jag i toppen på ligan för att stanna. Vi fiskar vidare men det är trögt. Bara 2,5 grader i vattnet gör nog att gäddorna inte är på hugget. Vi provade även spinnfiske som gav ett påslag. Lite vertikal över en grundtopp gav två försiktiga napp. Vi avslutade fisket vid 14:30 och min snipa stod sig som vinnarfisk denna dag.
Inför denna säsong har jag sålt massor med jerkbaits för att istället satsa på spinnfiske med stora gummibeten, tror det kommer bli succe!