torsdag 15 oktober 2009

Spännande avslutning

VISST VORE DET FINT ATT DRA EN FIRRE I DENNA KALIBERN OCH TA HEM ÅRETS TITEL !!!
Nu börjar det dra i hop sig ordentligt i årets tävling, ska Rydas praktgös stå sig tiden ut? eller ska någon passera honom på mållinjen?

Kommer Stenka och Jocke lägga spöna i blöt och få upp en fisk att registrera i tävlingen (jag tror inte det, nu när Stenka är drabbad av svininfluensan)
Själv så kommer jag nog inte ut på mer än en max två turer till i år, men jag kör Rydas recept, ju färre fisketimmar ju större fiskar :)
Hur som helst, skit fiske på er pojkar!!!!!!!

söndag 11 oktober 2009

Jerk på Anten

Med skyhöga förväntningar for Martin och jag till Anten för att knäcka Ryas ledarfirre. Fisket började ganska trevligt när vi på ett av Martins två "hot spots" omgående fick fisk på kroken, tappade även ett par på "Erskas bäste ställe". Dax för nästa heta ställe! Började trögt men tillslut lyckades jag landa en snipa. Martins shallow runner lyckades inte kroka någon här heller.
På hemvägen stannade vi till vid en vass för några välriktade kast. Resultatet blev en dubbeldrillning av två snipor. Resultatet av dagens fiske blev 3-1 i till min fördel. Största vägde ynka 1,2kg. Ännu engång fick vi åka hem med sänkta huvuden.

måndag 5 oktober 2009

Söndagsfiske!

Det lutar åt några timmars jerk i Anten på söndag (om vädret tillåter). Någon som vill följa med?

söndag 4 oktober 2009

SKÄRPNING NU GUBBAR!

Nu börjar det dra ihop sig för årets tävling. Det har varit sparsamt med rapporter på sista tiden. Är det ingen som fiskar? Noteras bör att 2 tävlande inte har gjort ett enda kast under året. Vi kan inte låta Ryda vinna med småfisk i år igen. SKÄRPNING!